Hvad laver man?

Når man går til teater på Skovbrynet Teaterskole, går man på hold en gang om ugen fra september til maj.

På holdene laver vi en masse forskellige ting. Vi arbejder med improvisation, teatersport, mimik, sang, musik, stomp, karakterarbejde, udklædning, små teaterstykker, tilstedeværelse, koncentration, stemme, råbekor, tillid, fysisk teater og meget mere – alt sammen gennem forskellige lege og øvelser.

Der er altid en fantastisk stemning på holdene, når vi leger og optræder for hinanden.

En gang om året spiller alle teaterskolens hold en stor forestilling sammen og i månederne op til dette bruger vi selvfølgelig tiden på holdene til at øve. På de største hold, er eleverne også med til at finde på nogle af scenerne og replikkerne.

I forbindelse med forestillingerne afholder vi øveweekender – både på Teaterskolen, men indimellem også rundt omkring i landet på kolonier, hvor vi også overnatter.

 

Vi tager også på ture ud af huset. Vi tager f.eks. ind og ser andre spille teater og har også været på besøg på Efterskolen for Scenekunst.

En gang hvert andet år tager teaterskolens største hold til Lucena i Spanien, hvor vi har en venskabsteaterskole. Der spiller vi en forestilling på deres kæmpestore scene på en blanding af dansk, engelsk og spansk. Det er en kæmpe oplevelse og vi kommer altid hjem med masser af nye idéer og nye spanske venner.

Den spanske teaterskole kommer ligeledes til Danmark og bor hos. Det er med til at gøre båndene til Spanien endnu tættere.